lámpaláz

2019.02.05. 17:30

Bradley Cooper retteg, hogy énekelnie kell az Oscar-gálán

A színész most nem örül neki, hogy gyorsan telnek a napok, énekesként még nem magabiztos a színpadon.

Forrás: AFP

Fotó: Frederic J. Brown

Bradley Coopert már csak néhány hét választja el attól, hogy a világ egyik legnézettebb eseményén énekesként is bemutatkozzon. A Csillag születik rendezője és egyben főszereplője ugyanis élőben fogja elénekelni Lady Gagával a “Shallow” című dalt, mely egyébként Oscar esélyes a legjobb filmzene kategóriában – írja a people.com cikkére hivatkozva a hirado.hu.

“Teljes mértékben félelmetes. Úgy voltam vele, hogy miért én, van bennem egy olyan érzés, hogy inkább meghalok, mint ez” – panaszolta Bradley az Extrában, aki már nagyon bánja, hogy igent mondott a felkérésre.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=211&v=zfeHACNRs20

Bár a színész kicsit sem érzi magabiztosnak magát az élő éneklés miatt, azt már néhány nappal ezelőtt bebizonyította, hogy megy ez neki a filmen kívül is. Lady Gaga Las Vegasban elstartolt show-ján ugyanis már előadták együtt a dalt, a róluk készült videót pedig azonnal felkapta az internet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!