egészség

2018.12.10. 13:42

Csípős ropogtatnivaló Jennifer Aniston egyetlen gyengéje

A színésznő heti hatszor edz, és már nem von meg magától semmit.

Actress Jennifer Aniston arrives for the premiere of Netflix's 'Dumplin'' at TCL Chinese 6 Theatres in Hollywood, California on December 6, 2018. (Photo by Mark RALSTON / AFP)

Immár 14 éve, hogy Jennifer Aniston végleg búcsút intett az őt a világsztárok sorába repítő karakternek, Rachel Greennek a Jóbarátokból, ám ha ránézünk, kijelenthetjük: egyszerűen nem fog rajta az idő! Hogy mi a titok? – ennek járt utána a Mindmegette.

Fantasztikusan érzem magam! Tudod mitől? A boksztól! Imádom, hogy leköt mentálisan és fizikailag is. Nem olyan, mint felülni egy biciklire, és tekerni a végtelenségig. Ez az a sport, amit a jóga mellett a legrégebb óta és legkitartóbban űzök. Nekem találták ki!”

– lelkendezett legutóbb Ellen DeGeneres show-jában, ahol a legújabb filmjét, a Dumplin' -t vagyis a Nudlit népszerűsítette.

Persze az, hogy valaki, aki februárban betölti az 50-et, körülbelül 30 évesnek néz ki, az nem csupán a heti 6 edzésnek köszönhető – mert Aniston ebből sem enged -, az sem mindegy, hogy mit eszik.

Aniston is, mint a hollywoodi sztárok többsége mindenféle diétát kipróbált korábban, ám egy ideje már nem sanyargatja a testét, inkább tudatosan étkezik.

Már nem vonok meg magamtól semmit. Reggel, amikor felkelek, akkor megiszom egy pohár meleg citromos vizet, avokádót és tojást eszem, ezeket nagyon szeretem. Vagy keverek magamnak egy bombajó smoothie-t banánból, cseresznyéből, kollagénből, kakaóval, mandulatejjel és sok-sok energiaszegény csokoládéval.

– mondta egy korábbi interjúban Aniston.

A saláták továbbra is előkelő helyet foglalnak el étrendjében. Gyakran eszik bulgursalátát uborkával, petrezselyemmel, mentával, vöröshagymával, csicseriborsóval, feta sajttal és pisztáciával is, így az előre csomagolt készételek helyett már friss zöldségek, saláták vannak a színésznő hűtőjében és csirkehús. Az ebédjét és vacsoráját ezekből készítik el.

Aniston ma már nem mond ellent a nassolásnak sem – a tortillacsipsz a gyengéje.

Imádom a salsát és a mexikói ételeket. A másik nagy kedvencem pedig mostanában a tészta. Gyakran készítek carbonara spagettit és cukkinis, padlizsános, sajtos lasagne-t

- nyilatkozta a színésznő.

Borítókép: Jennifer Aniston legújabb filmjének egyik premierjén /

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!