büszkék egymásra

2019.01.10. 18:05

Édesanyjával gálázott Lady Gaga

Anya és lánya nagyon hasonlítanak egymásra, és nem csak a közös fodrászuk miatt.

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Mark Ralston

Hivatalosan is elkezdődött a díjátadószezon, melynek ezúttal Csillag születik című nagy sikerű filmje miatt Lady Gaga is állandó szereplője. Az énekesnő így némi változatosságot csempészve az eseményekbe – a Golden Globe után, melyre vőlegényével, Christian Carinoval ment – a National Board of Review Awards gálára már édesanyját, Cynthia Germanottát vitte magával – írja a hirado.hu.

Anya és lánya le sem tagadhatnák egymást, melyre ezúttal a szinte biztosan közös fodrászuk is rásegített némi optikai tuninggal, így ugyanazt a hajszínt kapták az alkalomra.

Gaga egyébként a gáláról a legjobb színésznőnek járó elismeréssel távozott, beszédében pedig természetesen édesanyjának is köszönetet mondott: „Mi mindig különleges módon éltük az életünket, hisz olasz származású család vagyunk. Köszönöm anya, hogy hittél bennem, hogy támogattál a jó és a rossz időkben, hogy megvalósíthassam az álmaimat. Mindent amit teszek, azért teszem, hogy a családom büszke lehessen.”- mondta könnyeivel küzdve a színésznőként is fenomenális sztár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!