Marvel-univerzum

2018.05.09. 11:16

Él a remény a Bosszúállók folytatására

Bár úgy volt, hogy a negyedik epizóddal véget ér a Bosszúállók-sorozat, ám a széria sikere és a karakterek népszerűsége miatt nem kizárt a folytatás.

Avengers Infinity war 2018 Real Anthony Russo et Joe Russo Anthony Mackie Robert Downey Jr Chris Hemsworth. Collection Christophel © Marvel studios

Forrás: AFP/Collection ChristopheL/Marvel studios

Fotó: Collection Christophel

Bob Iger, a Bosszúállók-sorozatot gyártó Walt Disney vállalat vezetője kedden beszélt arról, hogy a nagy kasszasikert aratott Bosszúállók: Végtelen háború után jövőre mutatják be a sorozat negyedik részét, amely „nagy hatású befejező” epizódnak ígérkezik.

Iger azonban hozzátette: a karakterek és a sorozat népszerűsége miatt nem zárható ki, hogy készülhet még újabb Bosszúállók-mozi.

„Természetesen egy csomó történetet el lehet még mesélni és sok további szereplővel lehet népszerűvé tenni a filmeket”

- húzta alá a Disney-főnök.

A Bosszúállók: Végtelen háború, amely több mint húsz Marvel-szuperhőst vonultatott fel, rekordbevétellel kezdte meg forgalmazását áprilisban, azóta

világszere már több mint egymilliárd dollárért (266 milliárd forint) váltottak rá jegyet a nézők.

A produkció rendezői, Joe és Anthony Russo a Végtelen háborúval együtt már a folytatást is leforgatta, ezért az 2019 májusában debütálhat.

Iger ugyanakkor jelezte, hogy a Disney egy Bosszúállókon túli új sorozatban is gondolkodik, hiszen

a Marvel-univerzumban mintegy 7000 karakter szerepel,

s még számos hős vár arra, hogy a filmen is felfedezzék.

A Disney egy éven belül két további Marvel-filmet mutat be: júliusban érkezik A Hangya és a Darázs, 2019 márciusában pedig a Marvel Kapitány.

Borítókép: A Bosszúállók: Végtelen háború forgatási munkálatai

AFP / Collection Christophel / Marvel studios

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!