megszöknek

2019.07.19. 19:06

Elmenekülnek a világ szeme elől Katalinék

A her­cegi pár a gye­re­kek­kel együtt uta­zik nya­ralni, ahol György her­ceg szü­le­tés­nap­ját is nyu­godt kö­rül­mé­nyek kö­zött tud­ják meg­ün­ne­pelni.

Forrás: Kensington Palace/AFP

Fotó: Matt Porteous

Katalin hercegné és Vilmos herceg a karibi Mustique szigetére fognak utazni három gyermekükkel, György herceggel, Charlotte hercegnővel és a kis Lajossal – írja a Ripost a Mirror értesüléseire hivatkozva.

A legkisebb gyermek: Lajos herceg
Fotó: Matt Porteous / AFP/Kensington Palace

Cambridge hercegi párja György herceg 6. születésnapja alkalmából akar családi nyaralásra menni kedvenc karibi célpontjukra, amelyet tavaly is meglátogattak.

A sziget népszerű a hírességek és milliomosok körében.

Charlotte hercegnő, György herceg és Lajos herceg szabadon szaladgálhatnak a nyaralás alatt
Fotó: Matt Porteous / AFP/Kensington Palace

Vilmos és Katalin a szigeten a magánéletüket is biztonságban érezhetik, ugyanis repülésmentes zónában lesznek, vagyis a levegőből a paparazzik nem tudják őket lefotózni.

Charlotte hercegnő, aki a megszólalásig hasonlít édesanyjára
Fotó: Matt Porteous / AFP/Kensington Palace

A szigetnek egyébként saját rendőrsége van és a helyiek nagyon ügyelnek a hírességek privát szférájára. Úgy tudni, hogy a hercegi pár szeptemberben tér vissza hivatalos teendőihez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!