frigy

2018.11.18. 12:30

Georgina igent mondott Cristiano Ronaldónak

A 24 éves szépség már felpróbált néhány menyasszonyi ruhát.

Már esküvői ruhákat próbál Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo szerelme. A Juventus támadója jövőre viszi oltár elé párját – írja a Borsonline.

Cristiano Ronaldo megkérte Gio kezét, és ő boldogan igent mondott – mesélte a szerelmesek egy meg nem nevezett barátja Portugália legolvasottabb lapjának, a Correio da Manhának. A 33 éves sztárfocista jövőre elveszi spanyol kedvesét.

A forrás hozzátette, a 24 éves szépség már felpróbált néhány menyasszonyi ruhát, ám egyéb részletet egyelőre nem tudni az esküvőről. Ám abból kiindulva, hogy Ronaldo mennyi pénzt keres, és hogy mi mindennel halmozza el ne­gye­dik gyermekének, az egyéves lányának (Alana Martina) édesanyját, elég nagy hajcihőre van kilátás.

Georgina a nyáron 615 ezer fontos (223 millió Ft) gyémántgyűrűt kapott Ronaldótól, míg a héten Londonban járva mindkettőjük kezén Cartier el­jegyzési gyűrűt szúrtak ki az élelmesek. Amikor kijöttek a Zela nevű étteremből, a fotósok va­kujának villogása miatt Georgina eltakarta a szemét, ekkor tűnt fel az eljegyzési ékszer.

Ronaldo két éve ismerkedett meg a lánnyal, amikor Madrid belvárosában, egy Gucci boltban vásárolt, Gio ott volt eladó. Összejöttek, tavaly megszületett szerelemgyermekük, és együtt nevelik Ronaldo másik három, béranyáktól született gyerekét (Juniort és a kétéves ikerpárt, Evát, illetve Mateót).

A focista anyukája egyébként imádja Georginát, az év elején úgy nyilatkozott róla: a jövendőbeli menyem.

Még nem az, de az lesz, na­gyon nyugodt, kiegyensúlyozott lány – mondta róla az anyós.

Borítókép és fotók: borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!