jó úton

2019.03.30. 18:22

Ismét felfelé halad Ben Affleck csillaga

A színész teljese mértékben elkötelezte magát az életmódváltás és a rehabilitáció mellett.

Forrás: AFP

Fotó: Johannes Eisele

A rajongók olvadoznak, mennyire jó apaként „funkcionál” az utóbbi években morózus, magánéletével leginkább negatív kontextusban a bulvármédiába kerülő amerikai színész, Ben Affleck – írja a hirado.hu.

A Hollywood Life oldalán megosztott képeken akár egy baseballedző, úgy beszél 7 éves fiához, Samuelhez. Instruálásából tökéletesen érződik, hogy nemcsak rajongója, hanem űzője is a sportágnak. Minden bizonnyal a lelkére is hatnia kellett, vélhetően valami nem úgy sikerült a pályán, ahogy azt a fia szerette volna.

Amíg Affleck – aki egyébként utánpótlásedző is – a gyerekekkel foglalkozott, addig volt felesége, Jennifer Garner én-idejét kihasználva manikűrjéről gondoskodott.

További jó hír, hogy a színész ismét egy párt alkot a Saturday Night Live producerével, Lindsay Shookusszal, aki visszafogadta Bent, mivel látta, mennyire elkötelezte magát az életmódváltás és a rehabilitáció mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!