Romer

2020.01.15. 10:03

Jubileumi kiadvány érkezik a Nemzeti Dal ünnepén (videó)

A legnépszerűbb videómegosztón megnézhető a teljes „56 lángja” rockmegemlékezés.

Március 14-én, ahogy 2017 óta minden évben, idén is Budapesten, a Barba Negrában rendezik meg a Nemzeti Dal ünnepét.

A Romer frontembere, Sziva Balázs által négy éve megálmodott nagyszabású koncerten a Romer mellett a Hungarica és egy csak erre az estére összeállított exkluzív programmal a magyar heavy metal legenda, Kalapács József lép majd színpadra.

Az eseményre időzítve, a Hadak Útja Kiadó gondozásában jön majd ki a Romer 25 éves jubileumi CD+DVD kiadványa, digipak csomagolásban, amelyet tavaly március 15-én rögzítettek Budapesten, a Barba Negrában.

A DVD-re a közel kétórás buli teljes kép és hangfelvétele felkerül majd, a CD-re pedig egy 80 perces szerkesztett változat. Bónuszként a DVD extra része a koncerten elhangzó dalok korábbi videóklipjeit tartalmazza.

A bandához kapcsolódó további friss hír, hogy teljes egészében megnézhető a YouTube-on az 56 lángja elnevezésű rockmegemlékezésük, amelyre egy különleges helyszínen, az egykori Olimpia Moziban került sor Budapesten, tavaly ősszel.

A Pongrátz Gergely visszaemlékezései nyomán összeállított műsorban elhangzottak a csapat emblematikus dalai, a Corvin köz legendás szabadságharcos parancsnokát megszemélyesítő Vári-Kovács Péter színművész előadásában pedig megelevenedtek a forradalom eseményei.

Borítókép: a Romer zenekar egyik koncertje

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában