ellopta a show-t

2019.05.06. 13:45

Justin Timberlake kisfiánál nincs lelkesebb szurkoló (videó)

A Justin Timberlake, Jessica Biel házaspár ritkán mutatja meg csemetéjüket, így nagy meglepetés volt, hogy magukkal vitték a golfversenyre.

Forrás: AFP/DPA

Fotó: Hubert Boesl

Nagyot nőtt az énekes kisfia, mióta utoljára láttuk. A kis Silas Timberlake-et ritkán látni nyilvánosan a szüleivel, így nagy meglepetés volt, hogy a szülők, Justin Timberlake és Jessica Biel csemetéjükkel együtt vettek részt a Bass Pro Shops Legends of Golf sporteseményen – írja a hirado.hu.

A sport kiválóságai és Timberlake mellett olyan hollywoodi sztárok, sportolók, és zenészek hódoltak a golfnak az eseményen, mint Mark Wahlberg, Kid Rock, Bernie Federko, Roger Clemens és Luke Combs – írja a Just Jared cikke. Azonban a show-t egyértelműen Justin 4 éves kisfia lopta el, aki anyukája nyakában ülve lelkesen szurkolt apjának.

A szülők közösségi oldalaikon is ritkán posztolnak fiukról, bár évente egyszer egy halloweenos posztban mindig megmutatják rajongóiknak, aktuálisan milyen jelmezben gyűjtötte az édességet büszkeségük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!