Hosszú, boldog élet

2018.12.10. 12:38

Kirk Douglas megható ajándékot kapott a 102. születésnapjára

A Spartacus sztárja feleségével, fiával, Michael Douglasszel, menyével, Catherine Zeta-Jonesszal és unokájával ünnepelt.

Actor Kirk Douglas (R) attends a ceremony honoring his son actor Michael Douglas (L) with a Star on Hollywood Walk of Fame, in Hollywood, California on November 6, 2018. (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Ritka, de örömteli pillanat, ha az ember felesége 99 éves, és ezzel három évvel fiatalabb nála. Kirk Douglas, aki vasárnap töltötte be a 102. életévét, ezúttal is párjával, Anne Buydensszel ünnepelt. Az egymás kezét fogó házaspárt a jeles alkalomból az otthonuk bejárati ajtaja előtt fotózták, melyet egy gyönyörű, élő virágokból készített 102-es dekoráció díszített – számol be róla a hirado.hu.

Kirk két éve hosszú életének a titkát is elárulta:

„Szerencsés voltam, hogy 63 évvel ezelőtt megtaláltam a lelki társam. Hiszem, hogy a csodás házasságom, és az átbeszélgetett éjszakáink segítettek abban, hogy mindent túléljek”

– mondta feleségéről.

A színészlegendát a hétvégén családja is felköszöntötte: menye, Catherine Zeta-Jones a közösségi oldalán azt írta, hogy boldog születésnapot kíván a világ legcsodásabb emberének, legidősebb fia, Michael Douglas pedig egy családi fotóalbumból összeállított videót osztott meg Facebook-oldalán „Te vagy a hősöm” üzenettel, melyet minden bizonnyal édesapjának is lejátszott az ünnepségen.

 

Kirk Douglas 1989 óta pacemakerrel él, néhány évvel ezelőtt súlyos szélütést kapott, tavaly aztán végleg kerekesszékbe kényszerült. A mai napig nem vonult teljesen vissza a nyilvánosság elől, az év elején a Golden Globe-gálán is tiszteletét tette, de fia, Michael hollywoodi csillagának átadásán is részt vett néhány hete.

Borítókép: Michael és Kirk Douglas, fiú és apa.

Forrás: AFP / VALERIE MACON

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!