Szüleit segítette

2019.02.01. 08:24

Kis híja volt, hogy a Thor sztárja felhagyjon a színészettel

Chris Hemsworth éjjel-nappal meghallgatásokra járt – szívmelengető belegondolni, mi volt az a nyomós ok, ami miatt ezt tette.

Forrás: AFP

Fotó: Collection Christophel © Marvel Studios / Walt Disney Pictures

A Thor, a Vadász és a Bosszúállók-széria sztárja őszinte vallomást tett a Men's Health magazinnak adott interjúban – számol be róla a hirado.hu.

A cikk szerint Chris komolyan fontolgatta, hogy felhagy a színészettel, egy dolog azonban tovább hajtotta:

„Mindig is játszani akartam, amikor pedig fizetésem is lett a színészkedésből, másra sem vágytam, minthogy kifizethessem a szüleim házának hitelét.

Egyszer megkérdeztem apámat, mikorra fogják tudni kifizetni a tartozást, melyre ők azt felelték, hogy valószínűleg soha.

Ezen változtatni akartam, így állandóan meghallgatásokra jártam. Aztán mentálisan eljutottam arra a pontra, amikor haza akartam menni Ausztráliába, de volt még egy utolsó meghallgatás, amire elmentem a szüleim kedvéért” – mondta a színész.

Ez az „utolsó” meghallgatás volt a Ház az erdő mélyén című 2012-es thriller, amely után Chris sorra kapta a szerepeket, Thorként pedig világszerte ismertté vált.

Chris később nagy meglepetést szerzett szüleinek: egy nap egyszerűen felhívta az édesapját, hogy ellenőrizze le a bankszámláját, melyen akkor már rajta volt egy akkora összeg, amiből minden kölcsönüket vissza tudták fizetni – foglalja össze a történteket a cikk.

Borítókép: Chris Hemsworth Thor szerepében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!