nagy várakozás

2019.02.15. 06:45

Komoly kasszasikernek ígérkezik a Marvel Kapitány

Több mint százmillió dolláros (28 milliárd forintos) premierbevételt jósolnak a március 8-án az észak-amerikai mozikba kerülő, a Disney és a Marvel első női főszereplővel forgatott szuperhősfilmjének.

Forrás: YouTube

A Marvel Kapitány főszerepét Brie Larson alakítja. A főhős Carol Danvers, a légierő pilótája, aki két idegen világ közötti harc közepén találja magát, amely a Földet fenyegeti. A kilencvenes években játszódó film Danvers szuperhőssé válását, Marvel Kapitány születését mutatja be.

Az Anna Boden és Ryan Fleck rendezésében készült film a Marvel-filmuniverzum 21. produkciója, és a jelek szerint elérheti a DC képregényvilágból a Warner Bros. stúdióban megfilmesített Wonder Woman két évvel ezelőtti sikerét. A Wonder Woman, amelyet Patty Jenkins rendezett Gal Gadot főszereplésével, premierhétvégéjén több mint 103 millió dollárt (29 milliárd forintot) keresett Amerikában, és globális forgalmazását 821,8 millió dollárral (233 milliárd forinttal) zárta.

A legutóbbi Marvel-film, A Hangya és Darázs tavaly júliusban 75,8 millió dolláros (21,5 milliárd forintos) jegyeladással kezdte forgalmazását az észak-amerikai mozikban, előtte a Bosszúállók: Végjáték 257,7 millió dollárral (73 milliárd forinttal), a Fekete Párduc pedig 202 millió dollárral (57 milliárd forinttal) debütált.

A Marvel Kapitányban Larson mellett Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Annette Bening, Jude Law, Lee Pace, Lashana Lynch, Gemma Chan és Clark Gregg alakítja a főbb szerepeket.

Az Oscar-díjas Larson (A szoba) a film ázsiai promócióján, csütörtökön Szingapúrban elmondta: a produkció akciójeleneteihez nagyon keményen edzett, egyebek mellett dzsúdózott, és szinte fizikai korlátait feszegette a felvételek kedvéért.

A Marvel Kapitányt március 7-től láthatják a nézők a magyar mozikban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!