ez már valóság?

2019.03.22. 14:05

Lady Gaga Sasszembe szerelmes?

Lady Gaga és Jeremy Renner az utóbbi időben sok időt tölt együtt, de még nem tudni, hogy csak barátság vagy annál jóval több alakul a két sztár között.

Forrás: AFP

Fotó: Mark Ralston

Bár sokan drukkoltak, hogy Lady Gaga és Bradley Cooper filmbéli szerelme valósággá váljon, azért azt lehetett sejteni, hogy ez a kapcsolat a vásznon kívül csak a rajongók fejében létezett. Az énekesnő persze a Csillag születik sikerét követően felbontotta eljegyzését Christian Carinóval, Gaga azonban nem Bradley karjaiban kötött ki a legfrissebb hírek szerint, hanem egy bosszúállóéban, méghozzá Sasszemében, akit ugye Jeremy Renner személyesít meg.

A People magazin forrása megerősítette a lapnak, hogy a két híresség az utóbbi időben sok időt tölt együtt, azonban azt nem részletezte, hogy a kapcsolat csak baráti, vagy bimbózó románcról beszélhetünk, miközben néhány amerikai híroldal már tényként kezeli a szerelmüket.

Jeremy Renner Fotó: Valerie Macon/AFP

A 48 éves Rennert régóta nem boronálta össze egy hölggyel sem a sajtó, bár néhány színésznő neve persze felmerült azután, hogy öt éve elvált feleségétől, Sonni Pachecótól. Az egykori párnak van egy közös kislánya, Ava Berlin Renner, aki 2013-ban született, őt közösen nevelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!