gyógyulás

2019.03.28. 12:55

Már haza is engedték a kórházból Törőcsik Marit

A színésznőt meghatotta, milyen sokan aggódtak érte.

Budapest, 2016. április 6. Törõcsik Mari, a Nemzet Színésze és a Nemzet Mûvésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színmûvésznõ, érdemes és kiváló mûvész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja a Hogy volt?! címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A mûsorban a február 25-én elhunyt Psota Irén, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színmûvésznõ, érdemes és kiváló mûvész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja szerepeit idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Forrás: MTVA

Fotó: Zih Zsolt

Mint arról múlt héten mi is beszámoltunk, a legendás színésznőt – akit március 15-én Kossuth Nagydíjjal tüntettek ki – bevitték a szombathelyi kórházba. Nehezen tudott enni, ezért tágítottak a nyelőcsövén.

Törőcsik Marit sajtóértesülések szerint azóta már haza is engedték. A színésznő nagyon örül neki, hogy ennyien törődnek vele. A beavatkozásnak köszönhetően a közérzete és a kedve is jó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában