pandora

2019.03.12. 16:10

Mesebeli tájon járt Stohl András

A fantasztikus kirándulásra magával vitte két kisebb gyermekét, Andriskát és Franciskát, akik lenyűgözve csodálkoztak rá a számukra teljesen ismeretlen világra.

Olykor erős „illatokat” árasztó buja növényzet, különleges állatok és fura, emberi formájú lények közt tettek egy nagy felfedező kirándulást Stohl kisgyermekei, apukájuk kíséretével a minap. Az egzotikus kirándulásért azonban nem kellett többezer kilométert utazni.

Nagy élményt jelentett tíz évvel ezelőtt az akkor teljesen újszerű AVATAR film, most pedig felcsigázott, hogy a film kiállítás formájában is eljutott hozzánk. Kíváncsi voltam, hogy hozza-e azt a hatást, amit a film, és persze szerettem volna a gyerekeimnek is valami izgalmas élményt szerezni

– mesélte Stohl András az Avatar-kiállításról, amelyről itt írtunk részletesebben.

Az biztos, hogy aki látta, annak visszaköszön a film elképesztő képi világa, de az még izgalmasabb volt számomra, hogy a srácok, akik nem látták a filmet, milyen kalandvágyó izgalommal fedezték fel Pandorát

– tette hozzá a színművész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!