Ásó, kapa, nagyharang

2019.09.23. 13:02

Michael Douglast még mindig elvarázsolja Catherine Zeta-Jones

„Pillangók” repkednek a világhírű színész gyomrában.

Catherine Zeta Jones and Michael Douglas attend the 76th Annual Golden Globe Awards, Golden Globes, at Hotel Beverly Hilton in Beverly Hills, Los Angeles, USA, on 06 January 2019. | usage worldwide

Forrás: AFP / DPA / dpa Picture-Alliance

Fotó: Hubert Boesl

Amikor egymásra találtak, nem sokan gondolták volna azt, hogy ennyi év után is egy párt alkot majd Catherine Zena-Jones és Michael Douglas, de ők rácáfoltak azokra, akik gúnyosan legyintettek rájuk írja a hirado.hu.

A most 71 esztendős amerikai színész és 49 éves felesége azonban azóta két nagy gyermek szülőjévé vált, a 19 éves Dylan Michael és a 16 éves Carys Zeta létezése még inkább széppé tette a több mint húsz év korkülönbséggel kialakult szerelmüket.

„Nem tudok jó beszédeket mondani. És nem is itt élünk a nyugati parton, hanem keleten, így ezekkel a régi barátokkal csak ilyen eseményeken találkozunk. Catherine? Tökéletes! Még ma is pillangókat idéz elő a gyomrom tájékán” nyilatkozta újságíróknak Douglas.

Borítókép: Catherine Zena-Jones és Michael Douglas

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!