Járvány

2020.04.28. 13:56

Mickey Rourke új filmjét a járvány ellenére is leforgatták

A filmet Lettországban forgatták azzal a feltétellel, hogy be kellet tartaniuk a kormány által felállított irányelveket.

FASHION-US-PHILIPP PLEIN

Forrás: AFP

Fotó: Angela Weiss

A koronavírus-járvány dacára leforgott Mickey Rourke Warhunt című II. világháborús fantasy-horror filmje – írja az Origo.

A filmet Lettországban, Rigában forgatták, ahol be kellett tartaniuk a kormány által felállított irányelveket, azaz arcmaszkot és kesztyűt kellett viselniük, naponta kétszer megmérték a testhőmérsékletüket, rendszeresen kellett fertőtleníteniük az eszközeiket és távolságot kellett tartaniuk egymástól.

Yu-Fai Suen producer elmondta, át kellett tervezniük Mickey Rourke menetrendjét, mivel az ország lezárta a határait. Rourke belement, hogy hamarabb odarepüljön és korábban kezdje a forgatási napjait.

A rendező, Mauro Borrelli azt mondta a forgatásról, hogy az elején egészen szürreális volt, de a színészek és a stáb gyorsan alkalmazkodott az óvintézkedésekhez, és így talán még koncentráltabbak és hatékonyabbak is voltunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!