alko-hol-hol-hol?

2017.09.26. 12:55

Miről mesél Paul Gascoigne lánya?

Úgy tűnik, hogy a valamikori nagyszerű középpályás átlendült alkoholproblémáin, és most köszöni szépen kivirult. Legalábbis erről mesél a lánya, Bianca Gascoigne.

A most ötvenéves labdarúgó 2004-ben hagyott fel a focival, miután szerencsét próbált túl az Óperencián, Bostonban. A visszavonulását követő időszak nem sikerült valami fényesre, bár állandó címlapsztorija volt a brit és külföldi bulvársajtónak alkoholizmusa miatt. Ez odáig fajult, hogy komoly pénzügyi gondjai támadtak, sőt öngyilkosságot is megpróbált elkövetni. Többszöri elvonókúra után, most úgy tűnik új életet kezdett.

Bianca Gascoigne arról számolt be a The Sun-nak, hogy az édesapja „úgy néz ki mint soha, és remekül érzi magát”.

Apja és lánya ritkán találkoznak, hiszen míg a mondén-sztár Bianca heti hat napot dolgozik, addig az édesapja a messzi Bournemouth-ban él. „Nemrég meglátogattam, együtt ebédeltünk és remek formában volt. Nagyon, nagyon jól érezte magát” – mondta a szőkeség.

A paparazzóknak szeptember 9-én sikerült lefényképezniük Paul Gascoigne-t, és a kép teljes mértékben alátámasztja azt, amit Bianca mondott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!