torna

2020.03.29. 08:56

Mostantól együtt edzhetünk Thorral

Így marad formában a karantén idején Chris Hemsworth is.

Chris Hemsworth at the 4th Tokyo Comic Con 2019 at the Makuhari fair. Chiba, 23.11.2019 | usage worldwide

Forrás: AFP / KENTO NARA / GEISLER-FOTOPRESS / GEISLER-FOTOPRESS / DPA PICTURE-ALLIANCE

Fotó: Picture-Alliance/AFP

A világszerte egyre nagyobb méreteket öltő koronavírus-járvány miatt sajnos egyre többen kényszerülnek otthon maradni. A kialakult helyzetben szerencsére a legtöbb online alapon szolgáltató cégek, vállalatok igyekeznek a maguk módján elviselhetőbbé tenni a „bezártságot”.

Legyen szó akár a home office-ban dolgozó emberek távmunkáját segítő szoftverek ingyenessé tételével, vagy különféle e-könyvek, viruálus múzeumok, illetve filmes streaming szolgáltatások díjtalanná tételével, most minden ilyen jellegű támogatás jól jön.

Nos, most ehhez a kezdeményezéshez csatlakozott a Chris Hemsworth, Hollywood egyik legdögösebb színésze úgy, hogy ingyenessé tette saját digitális edzésprogramját – írja a Mindmegette.

A Marvel-univerzumból csak Thorként ismert szupersztár most ingyenessé tette saját fitness-applikációját, amelyet bárki letölthet és használhat ellenszolgáltatás nélkül a következő hat hétben. Hemsworth alkalmazása, ami a Centr nevet viseli, nem csak edzésprogramokat, hanem táplálkozási és meditációs tippeket is ad a felhasználónak.

Az alkalmazás elkészítésében egyébként olyan szakemberek vettek részt, akik a színészt is folyamatosan készítik mind mentálisan, mind pedig fizikálisan a különböző filmes szerepekre. Az eredményre pedig szemmel láthatóan nem lehet panasz.

Hemsworth egyébként az Instagram-oldalán jelentette be a jó hírt, követőit pedig arra szeretné ösztönözni ezzel, hogy maradjanak aktívak és pozitívak az előttünk álló nehéz hetekben, hónapokban.

Ha esetleg te is kedvet kaptál hozzá, és kész vagy Thorhoz hasonló izmokat növesztenél a négy fal között, a Centr weboldalán egy regisztráció után már meg is kezdheted a hat hétig tartó ingyenes próbaidőszakot. Az akció március 31-ig tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!