erre senki nem számított

2019.06.25. 20:00

Papnak állt Nagy Feró

Az énekes egyáltalán nem sült fel a mutatvánnyal.

Torockó, 2019. június 2. Nagy Feró és a Beatrice együttes lép fel az Összetartozás koncerten, a Duna Médiaszolgáltató által szervezett VI. Duna Napon, az erdélyi Torockón 2019. június 1-jén. MTI/Biró István

Forrás: MTI

Fotó: Bíró István

Az Anna Vadászház udvarán Nagy Feró papi csuhában adta össze Magasvári Viktort, a Beatrice egykori gitárosát és élete párját, dr. Buday Annát – írja a Ripost.

Fotó. ripost.hu

„Régi barátok vagyunk, mégis meglepődtem, amikor Viktor felkért, de örömmel mondtam igent, és a meglepetés is sikerült” – magyarázta Feró, aki teljesen a fejére húzta a barna csuha kapucniját, így kezdte el a ceremóniát.

Mellesleg a jelmezt még a Jól érzem magam (mint Krisztus a kereszten) című Beatrice-szám színpadi show-jához csináltatta.

„Bőrtokos okostelefonba írtam az eskető beszédet, majd végig úgy tartottam, mintha biblia lenne.

Ennyi még belefért, de komolyan vettem az atyáskodást.

Különleges élmény volt. Összeadtam két embert!” – áradozott az énekes- dalszerző, aki istenfélőnek tartja magát.

„Feró nyomon követte, ahogy családos ember lettem, és boldoggá tett minket, hogy neki is megesküdhettünk” – foglalta össze az immár Ausztriában élő Magasvári Viktor, aki ott is nőül vette két gyermeke édesanyját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában