most nem sikerült lepattannia

2019.06.17. 18:00

Pattayában fogták el az ál George Clooney-t

Évekig tartó Interpol-körözés után elfogták a férfit, aki George Clooney nevével visszaélve csalt ki áldozataitól 2 millió eurót egy divatmárka állítólagos megalapítására. 2014 júliusában egyszer már őrizetbe vették egy pattayai szállodában, de akkor sikerült megszöknie.

Forrás: MTI/EPA

Az 58 éves Francesco Galdelit és feleségét, a 45 éves Vanja Goffit szombaton, Pattaja világhírű üdülőhely melletti otthonában tartóztatták le. A csalókat maga a hollywoodi filmcsillag jelentette fel.

Az olasz Bonnie és Clyde becenéven is emlegetett bűnözőpáros férfi tagját 2014-ben egy milánói bíróság több mint nyolc év szabadságvesztésre ítélte, de csak távollétében, mert a pár röviddel a bírósági tárgyalás előtt – amelyen Clooney személyesen is megjelent – külföldre szökött.

Egyes sajtójelentések szerint Galdeli olykor önmagát adta ki Clooneynak, a Thaiföldön róla most közzétett fotókon azonban kevés hasonlóságot mutat a színésszel. Annak idején felbukkantak olyan manipulált fotók is, amelyeken a világsztár társaságában volt látható a csaló.

Az ál-Clooney-t 2014 júliusában egyszer már őrizetbe vették egy pattajai szállodában, de a csalónak akkor sikerült megszöknie a börtönőrök megvesztegetésével.

Az 58 éves férfi 2014 óta élt Thaiföldön párjával, itt tartóztatták le
Fotó: MTI/EPA

Az olasz média értesülése szerint a Thaiföldre menekült „olasz Bonnie és Clyde” az utóbbi időben hamis Rolex-órák eladásából élt, oly módon, hogy egyes ügyfeleiknek óra helyett csak egy doboz konyhasót küldtek.

A párt várhatóan kiadják Olaszországnak, előtte azonban még ki kell fizetniük a bírságot azért is, mert a vízumszabályok megsértésével tartózkodtak a délkelet-ázsiai országban.

Borítókép: thaiföldi rendőrök letartóztatják Pattayában 2019. június 17-én az olasz Francesco Galdellit, aki az interneten George Clooney amerikai színésznek adta ki magát, hogy rávegye az embereket, fektessenek pénzt egy divatvállalkozásba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!