Az örök sármos

2018.06.05. 08:39

Richard Gere harmadszorra is megnősült (fotó)

A 68 éves sztár és 35 éves menyasszonya, Alejandra Silva egy indiai stílusú esküvőn mondták ki a boldogító igent.

US actor Richard Gere and his partner Alejandra Silva pose on the red carpet as he arrives for the premiere of the film 'The dinner' in Madrid, Spain, (Photo by Oscar Gonzalez/NurPhoto)

A Hello magazin exkluzív fotót kapott az ifjú párról – szúrta ki a Hirado.hu.

A magazinra hivatkozva a portál az ifjú menyasszony szavait is idézi: „Úgy érzem magam, mintha egy tündérmesében élnék, én vagyok a világ legszerencsésebb nője.” A feleség a lapnak azt is elárulta, hogy Richard rendszeresen dalokat ír hozzá.

A pár 2014-ben találkozott, amikor a színész Alejandra szüleinek a hotelében töltött pár napot Positanóban. Hamar szerelembe estek, majd mielőtt összeköltöztek volna a humanitáriusként dolgozó Alejandra áttért a buddhizmusra is. Esküvőjüket idén áprilisban tartották Gere New York-i farmján.

A pár esküvőjén Indiát idézte, egyenesen Dzsaipurból rendeltek sátrakat, melyeket virágokkal és tibeti zászlókkal díszítettek. Richard és kedvese stílusosan egy tuk-tukon gurultak be a ceremóniára megnevettetve ezzel a násznépet.

Richard szavai is boldogságáról árulkodnak:

“Miért is ne lennék boldog? Hiszen egy olyan nőt vettem el, aki gyönyörű, okos, érzékeny, elkötelezett humanitárius, vicces, türelmes, tudja, hogyan kell megbocsájtani, ráadásul fantasztikusan főz – ő készíti a világ legjobb salátáit.”

Borítókép: Alejanra Silva és Richard Gere. Forrás: AFP / Oscar Gonzalez / NurPhoto

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!