igazak vajon a pletykák

2017.10.08. 14:09

Szakíthatott a sztárpár

Könnyen lehet, hogy vége Shakira és Piqué kapcsolatának.

Barcelona, 2017. március 9. Gerard Piqué spanyol labdarúgó, a Barcelona játékosa és felesége, Shakira kolumbiai énekesnõ a csapatának a francia Paris Saint-Germain ellen a labdarúgó Bajnokok Ligájában játszott mérkõzése után a barcelonai Camp Nou Stadionban 2017. március 8-án. (MTI/EPA/Quique García)

Több spanyol és kolumbiai lap is meglebegtette mostanában a hírt, miszerint szakított az énekesnő Shakira és a focista Gerard Piqué. A Cotillep nevű oldal közeli forrásokra hivatkozva egyenesen azt állítja, a zenész már a közös házból is elköltözött – írja az nso.hu.

Az álompár legutóbb Messi esküvőjén tűnt fel a nyáron, azóta viszont nem mutatkoztak kettesben. A források szerint a szerelmesek nem tudták összeegyeztetni az időbeosztásukat. A pár 2010 óta van együtt, két gyermekük született.

A híresztelésekre hivatalosan még egyik fél sem reagált, bár a focista Shakira legutóbbi Twitter-bejegyzését szívecskékkel kommentálva osztotta meg, így biztosat csak az érintettek tudhatnak.

Borítókép: MTI/EPA/Quique García

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!