jó hír

2019.08.24. 18:00

Visszatér Obi-Wan Kenobi

A két korábbi Csillagok háborúja spinoff-film visszafogott sikere után a Disney 2020-ban tervezi az Obi-Wan spinoff forgatását.

Star Wars: Episode I - The Phantom Menace Year : 1999 USA Realisateur : George Lucas Ewan McGregor. It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.

Forrás: AFP/Lucasfilm/Photo12

„Nagyon jó érzés ezt kimondani” – mondta Ewan McGregor a D23 Expo-n.

Az Ewan McGregorral készülő sorozatról régóta szó volt, most hivatalossá vált, hogy bemutatják a Disney+-on – erősítette meg a társaság ma – írja a hirado.hu. McGregor a D23-on, a cég kétévenkénti konferenciáján a színpadon is megjelent. „Nagyon jó érzés ezt kimondani” – mondta McGregor.

A két korábbi Csillagok háborúja spinoff-film, a Rogue One: Egy Star Wars történet és Solo: Egy Star Wars történet, nem teljesítettek olyan jól, mint a Disney remélte. Terveztek egy harmadik filmet is, állítólag Boba Fettre összpontosítva, azonban a Disney és Lucasfilm úgy döntöttek, nem lépnek tovább ebben az irányban.

A társaság 2020-ban tervezi az Obi-Wan spinoff forgatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!