Közélet

2015.01.23. 17:17

„A szellemvilág számomra mindig is elérhető volt”

Sághy Enikő arra tette fel az életét, hogy segítsen az embereknek tudatuk tágításában, spirituális lényük megismerésében és kiterjesztésében. Járja az országot, Tolna megyében is többször tartott előadást.

TEOL/Venter Marianna

– A világon minden energia és rezgés, ebből áll a szemmel látható és láthatatlan világ is – mondja Sághy Enikő. – A szellemvilág számomra mindig is elérhető volt, és megkaptam tőle mindent, ami a teljes élethez szükséges, és ezért nagyon hálás vagyok. Sokat imádkoztam azért, hogy kapjak valamilyen jelet, visszaigazolást, hogy jó úton járok, hogy amiben hiszek, az valóságos, létező dolog. A megerősítés pedig megérkezett: az internetre sorra kerültek fel a kvantumfizikával foglalkozó anyagok, és ezekben ott voltak a válaszok – mesél a kezdetekről.

Úgy véli, most már csak annyi a feladatunk, hogy a tudatot kitágítsuk annyira, hogy mindezt fel is tudjuk fogni. Ha a világ teljességét száz egységnek vesszük, ebből nagyjából öt egység, amit az emberi elme jelenleg be tud fogadni. Csak azt tudjuk valóságnak tekinteni, amit a test érzékszervei közvetítenek. A többi a valóság számunkra felfoghatatlan része. Mint mondja, ő azon szerencsések közé tartozik, akik a láthatatlan kilencvenöt százalékból kapnak információkat, bepillantást az egyetemes összegzésbe, tudáshalmazba. Ebből a halmazból próbálja kiválasztani és érthetővé tenni az emberi elme számára felfoghatót, egy kicsit úgy, mintha tűt találna a szénakazalban.

[caption id="" align="alignleft" width="430"] Sághy Enikő járja az országot, és mindenkit arra bátorít, próbálja tágítani a lélek és az elme távlatait (Fotó: TN)
[/caption]Enikő szerint egy életen át lehetőségünk van arra, hogy önmagunkban megtaláljuk szerethetőségünket. A szeretet azon formáját már ismerjük, amely zsarol, birtokol, tapad. Az egyetemes szeretet, amely megbocsát, elfogad és elenged, lelkünk valósága, mely még felfedezésre vár. Ha erre képessé válik az ember, akkor megtalálja magában azt az egyedi tudást, amelynek segítségével megvalósíthatja, megalkothatja azokat a dolgokat, amiért megszületett. A mai világból ez a magasabb szintű megvalósítás hiányzik. Elanyagiasodott, csak a kézzel foghatóval törődik, elnyomja az egyediséget. Ritkán jutunk olyan egyedi alkotásokhoz, amik mélyről jövő szépséget, igazságot hordoznak, példát mutatóak, segítenek a lelket és az elmét felemelni arra a szintre, amelyen bárki megvalósíthatja önmagát.

S hogyan kellene kezdeni az életet ennek a magasabb szintű létezésnek az érdekében? Erre Sághy Enikő azt mondja, valójában az lenne a legjobb megoldás, ha kicsi kortól kezdve tudatosítanának minket arról a tehetségről, képességről, amivel eredendően születünk. Ha a szülő, az iskola nem a megfélemlítéssel, a retorzióval operálna, akkor csodás hatást lehetne elérni. A szellem és a lélek megfelelő támogatással szinte a végtelenségig ki tudja tágítani saját határait, és gyönyörű dolgokra képes. Ha egy gyermeknek a környezete azt mondja és mutatja, hogy „hiszek benned”, akkor ébren lehet tartani benne az erőt, a bizalmat, az alkotás és a teremtés vágyát. A gyereket és a másik embert dicsérettel tudjuk munkájában segíteni, tehetségének megnyitásában ösztönözni. Hagyni, hogy tapasztalatokat szerezzen, mert még a rossz dolgok is tudást, tapasztalatot és erőt adnak, ha másra nem, hát arra, hogy kivesse magából, és ne kövesse el újra.

Nem véletlenül nevezik mágikus évnek az ideit

A 2015-ös szám jegyeinek összege 8. A számoknak komoly energiatartalma van, és a nyolcas egyben a végtelen jele. Ez igen komoly hatalmat, anyaghoz kapcsolódó energiát jelez, úgy is mondhatjuk, hogy dupla karmát. Mindez küzdelmeket, élettapasztalatot jelentő küzdelmeket vetíthet előre azoknak, akik eddig túlhúzták az élethelyzeteket, szőnyeg alá söpörték a megoldandó feladatokat, és ellenálltak a változásnak. És mindazok, akik időben felismerték a változás lehetőségét és meg is lépték, azok 2015-ben nyitottá válnak a végtelenre, és megtalálhatják az élet igazságait, amelyek örök érvényűek, és olyan valós értékeket hordoznak, amelyhez igazítani lehet a további életüket.

Sághy Enikő arra bátorítja az embereket, hogy használják ki a létezést, keressék és találják meg az okot, a célt, a feladatot, amiért ide születtek, és amire ígéretet tettek a teremtőnek. Kísérletet mindenki tehet. Lesznek, akiknek ebben az esztendőben nyílik meg a belső látásuk, és végre elkezdhetik úgy élni az életüket, ahogy azt lelkük sugallja. Ez bármelyik életkorban megtörténhet, nincs olyan, hogy "már késő, úgysem lehet megoldani, nem érdemes megpróbálni". Aki képes a változásra, az tapasztalni fogja, hogy hihetetlen módon átalakul, tartalmassá, értékessé válik az élete.

Különleges helyen élünk

A magyar csodálatos, mágikus, képi nyelv. A Föld kérge a Kárpát-medencében vékonyabb, így az itt élőket a föld mélyéből áradó energia erőteljesebben áthatja. Ezt könnyen megtapasztalhatja, aki elhagyja az országot, legtöbben a határt átlépve egyfajta megkönnyebbülést éreznek, mintha könnyebbé válna az élet. A mi kiváltságunk, hogy ezen a különleges területen élünk, ahol lelkileg mindent mélyebben átélhetünk. A különleges nyelvünk és a különleges tulajdonságokkal rendelkező földünk együttes eredményét jól mutatja az itt születettek kreativitása, tehetsége, tudása, amely nem egy honfitársunkat tette világszerte ismertté.

Érdekelte a láthatatlan

Sághy Enikő Budapesten született 1953-ban. Mint elmondta, sok minden érdekelte, sok mindennel foglalkozott, amikor még úgymond normális életet élt, az utolsó munkahelye egy részvénytársaság volt, amelynek az elnöki tisztét töltötte be, s mellette egy élelmiszer kis- és nagykereskedés vezetője volt. A mindenki számára felfogható és érzékelhető világ mellett mindig is vonzotta és érdekelte a láthatatlan, a szellem világa. Végül ez lett a hivatása is. Tizennyolc évvel ezelőtt kezdett el médiumként tevékenykedni, azóta ezen a területen munkálkodik. Párkapcsolatban él, két felnőtt gyermeke és egy unokája van.

Sághy Enikő arra bátorítja az embereket, hogy használják ki a létezést, keressék és találják meg az okot, a célt, a feladatot, amiért ide születtek, és amire ígéretet tettek a teremtőnek. Kísérletet mindenki tehet. Lesznek, akiknek ebben az esztendőben nyílik meg a belső látásuk, és végre elkezdhetik úgy élni az életüket, ahogy azt lelkük sugallja. Ez bármelyik életkorban megtörténhet, nincs olyan, hogy "már késő, úgysem lehet megoldani, nem érdemes megpróbálni". Aki képes a változásra, az tapasztalni fogja, hogy hihetetlen módon átalakul, tartalmassá, értékessé válik az élete. Különleges helyen élünk A magyar csodálatos, mágikus, képi nyelv. A Föld kérge a Kárpát-medencében vékonyabb, így az itt élőket a föld mélyéből áradó energia erőteljesebben áthatja. Ezt könnyen megtapasztalhatja, aki elhagyja az országot, legtöbben a határt átlépve egyfajta megkönnyebbülést éreznek, mintha könnyebbé válna az élet. A mi kiváltságunk, hogy ezen a különleges területen élünk, ahol lelkileg mindent mélyebben átélhetünk. A különleges nyelvünk és a különleges tulajdonságokkal rendelkező földünk együttes eredményét jól mutatja az itt születettek kreativitása, tehetsége, tudása, amely nem egy honfitársunkat tette világszerte ismertté. Érdekelte a láthatatlan Sághy Enikő Budapesten született 1953-ban. Mint elmondta, sok minden érdekelte, sok mindennel foglalkozott, amikor még úgymond normális életet élt, az utolsó munkahelye egy részvénytársaság volt, amelynek az elnöki tisztét töltötte be, s mellette egy élelmiszer kis- és nagykereskedés vezetője volt. A mindenki számára felfogható és érzékelhető világ mellett mindig is vonzotta és érdekelte a láthatatlan, a szellem világa. Végül ez lett a hivatása is. Tizennyolc évvel ezelőtt kezdett el médiumként tevékenykedni, azóta ezen a területen munkálkodik. Párkapcsolatban él, két felnőtt gyermeke és egy unokája van. Sághy Enikő járja az országot, és mindenkit arra bátorít, próbálja tágítani a lélek és az elme távlatait (Fotó: TN) -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!