Közélet

2010.04.30. 12:00

Majálisok várnak bennünket

Az alábbi programokkal várják a települések a majálisozókat pénteken és szombaton.

TEOL

Dombóvár Szállásréti tó: családi programokkal, körhintákkal, bazárokkal várjuk az érdeklődőket, szórakozni vágyókat. Délután kulturális programok.

Dunaföldvár Dunapart: jutalmak, színes programok, sztárok és remek hangulat várja a versenyzőket és vendégeiket a Dunaparti grillpartyn.

Györe
Kútvölgy park: majális és véradás 11.

Györköny
, I. Kistérségi Hagyományőrző Majális. Április 30. 18 órától, Pincefalu: köszöntő, Wollner Pál fotókiállítása a kistérségi gyűjteményekről. „Unokáink is látni fogják?” – előadás és beszélgetés Ráday Mihállyal. 20 órától: májusfaállítás; Nemzedékek találkozása – a györkönyi Viharmadár és a Bábel zenekarok részvételével. Május 1.: Kistérségi borverseny, Gasztro utca (főzőverseny) 9. Kézművesek, helyi termékek utcája, népi játszóház 10. A paksi Vetővirág népzenei együttes, Katz Fruzsina és Török Krisztina népdalénekesek műsora 10.30. Köszöntőt mond Hajdú János 14. Bortúra a Pincefaluban 14.30-17. Közben: a paksi kistérség hagyományőrző csoportjainak műsora. Táncház 18. Majálisi táncmulatság a Schmuck zenekarral 20.

Hőgyész, Sportpálya: Délelőtt az érdeklődőket a Május 1. focikupára várják, a gyerekek szórakoztatásáról pedig légvár, lufi és bohóc gondoskodik. Délután a szokásos bajnoki meccs zajlik majd a pályán, este pedig bállal zárják a majálist. Horgásztó: idénynyitó horgászverseny.

Izmény
Focipálya: sportprogramok 10.

Kisdorog
Focipálya: kispályás labdarúgó bajnokság és főzés 9.

Mucsfa
, április 30: tábortűzgyújtás. Május 1., 6 órakor zenés ébresztő, majd a focipálya mellett szabadtéri főzés, sportprogramok.

Paks
ASE Sporttelep: kézműves programok, sportprogramok, sakk szimultán Ács Péterrel, ASE Öregfiúk és Játékvezetők válogatott labdarúgó mérkőzés, mobiltelefon-dobó verseny, főzőverseny, kulturális programok.

Sióagárd
Focipálya: Adácsi majális. Kispályás labdarúgás, gyermekprogramok, ügyességi versenyek kicsiknek és nagyoknak 10. Rendőrségi kutyás bemutató 15.

Tengelic
: érdekes programokkal, vetélkedőkkel játékokkal várják a helyi önkormányzat által szervezett majálisra a az érdeklődőket. Az egész napos programot egy retro buli zárja az iskolaudvar aszfaltpályáján.

Tevel
Focipálya: főzés, focibajnokság, gyermekprogramok 9.

Tolna
Városi sportpálya: a tolnai futball egyesület által rendezendő majálison rendőrségi- és tűzoltó bemutató, habparty, légvár, ügyességi versenyek, tortaevő verseny, körhinta, trambulin, céllövölde, térzene, sör és virsli, este pedig utcabál vár minden érdeklődőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!