Sikeres boldog új évet kívánunk!

Bort, búzát, békességet, s teli pincét, kamarát. A népszokások szerint ezt kívánjuk egymásnak az új esztendőre. De vajon mit kívánnak élsportolóink 2016-ra? Ezt kérdeztük tőlük a 2015-ös év utolsó előtti napján.

Játéktudásban és szépség terén is erősödött az Atomerőmű-KSC Szekszárd női kosárcsapata, 2016-os naptárjukban mez nélkül, civilben is megmutatják magukat a lányok. Lehet szemezgetni! -:)

Theodoreán Alexandra, az Atomerőmű-KSC Szekszárd női kosárcsapatának kapitánya: – Először is mindenkinek sikerekben gazdag békés, boldog új évet kívánok! Csapatunknak azt, hogy sikerüljön átlendülnünk a holtponton, és az olyan találkozókat, amelyeket idén apróságok miatt elveszítettünk, jövőre kivétel nélkül megnyerjük. Remélem, hogy elkerülnek bennünket a sérülések, mert 2016-ban szeretnénk sok győzelemmel megajándékozni lelkes szurkolóinkat, akiknek ezúton is köszönöm, hogy mellettünk álltak. Hogy mik a vágyaim a bajnoki helyezést illetően? Hiszek benne, hogy ott tudunk lenni a legjobb négy között, ami nagy dolog lenne, de képesnek tartom a csapatot arra, hogy megvalósítsuk az álmainkat.

Gévay Zsolt, a Paksi FC futballcsapatának kapitánya: – Azt kívánom, hogy a Paksi FC a lehető legjobb helyen zárja a bajnokságot! Úgy gondolom, az ősszel megteremtettük annak a lehetőségét, hogy elérjük a céljainkat, hogy oda kerüljünk, ahová szeretnénk kerülni. Minden csapattársamnak, vezetőinknek, edzőinknek, a klub minden dolgozójának, a szurkolóinknak jó egészséget, sok boldogságot kívánok, és azt, hogy találják meg számításaikat 2016-ban is. A csapatunktól azt várom, hogy ott folytassuk, ahol befejeztük a szezont, nagyon szeretnénk a dobogón végezni. Remélem, tavasszal mi jövünk ki jobban a mérkőzések fordulópontjaiból, mert az ősszel ez nem igazán sikerült. A barátokkal, a családdal erre is fogok koccintani Szilveszter éjszakáján.

Bor Barna, az Atomerőmű SE nehézsúlyú cselgáncsozója: – Soha rosszabb évet, mint amilyen az idei volt! A világranglistán a legjobb nyolcban vagyok, szeptemberben megnősültem, azt gondolom, számomra csak pozitívumokat hozott 2015. Lekopogom, egészségileg is rendben vagyok, és felkészülten várom az olimpia évét. Nagyon keményen, és nagyon sokat fogok dolgozni azért, hogy sikeresen szerepelhessek Rióban. Bízom a jó szereplésben, szeretnék felállni a dobogóra, ha lehetne valamit kívánni az új évre, akkor én azt kívánnám magamnak, hogy mind a sportéletben, mind a magánéletben megvalósuljon mindaz, amit elterveztem.

Fauszt Éva, az FGKC Szekszárd női kézicsapatának átlövője: – Százszázalékos teljesítménnyel állunk a bajnoki tabella első helyén, ezek után nem is mondhatok mást, mint azt, hogy jól sikerült év van mögöttünk. Akadtak ugyan meccseink, amelyeken gyengébben teljesítettünk, mint amit magunktól elvártunk, de ez betudható annak, hogy sok volt a sérültünk és a hosszú szezon végére el is fáradtunk. Hogy mit remélek az új évtől? Nagyon bízom benne, hogy kitart a lendületünk és ugyanilyen sikeresek leszünk, mint amilyenek idén voltunk. Szerintem reális cél, hogy bajnoki címet ünnepelhessünk. Azt kívánom, hogy elkerüljenek bennnket a sérülések. Ha így lesz, sok örömet fogunk szerezni kitartó drukkereinknek.

ZÁRSZÓ: A megkérdezettek valamennyien sikerekben gazdag, békés, boldog új évet kívántak a Tolnai Népújság és a TEOL.hu olvasóinak, nekünk újságíróknak pedig azt, hogy sok sikerről számolhassunk be a lap és az oldal hasábjain. Így legyen! BÚÉK!

Kommentek

Legolvasottabb

1
Darázstámadás miatt került kórházba egy decsi család
2
Nagy károkat okozott a mai felhőszakadás a megyében
3
Pataki Rita diplomát szerzett Cambridge világhírű egyetemén
4
Őrizetbe vették a rendőrök a halálos baleset okozóját
5
Halálos baleset Fácánkert közelében
Méltatás
Az EYOF az utánpótlás idei legfontosabb eseménye
tánc / 36 perce
Arany minősítést szerzett a németkéri tánccsoport
Balatonberényben, a tizenhetedik Dunántúli Amatőr Művészeti Fesztiválon lépett fel a Németkéri Német Nemzetiségi Tánccsoport.
Gyász
MEGEMLÉKEZÉS KÁSLER ANDRÁSNÉ sz. Sebestyén Lídia halálának 15. évfordulójára "Hiába borul rád a temető csendje, szívünkben élni fogsz mindörökre. A halál nem jelent feledést, és véget, amíg élnek azok, akik szerettek téged." Szeretteid
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy LOVASI IMRÉNÉ sz. Szakály Ilona faddi lakos 71 éves korában csendesen elhunyt. Végső nyugalomra helyezése 2017. augusztus 1-jén, kedden 15 órakor lesz a faddi temetőben. Kérjük, kegyeletüket csak egy szál virággal fejezzék ki. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik. Gyászoló szerettei
Köszönetet mondok a bátaszéki Szivárvány Idősek Otthona vezetőségének és minden dolgozójának édesanyám HENÉZI MIHÁLYNÉ odaadó, gondos ápolásáért. Leánya Mendrei Lászlóné
Mély fájdalommal, és megtört szívvel tudatjuk, hogy szeretett Férjem, Édesapánk, Nagypapánk SCHMIDT JÓZSEF Állami Biztosító korábbi dolgozója 2017. július 21-én, életének 80. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt. Felejthetetlen halottunk hamvasztás utáni búcsúztatása 2017. augusztus 4-én, pénteken 11 órakor a szekszárdi alsóvárosi temetőben lesz. Végakaratának megfelelően kérjük, hogy egy szál virággal búcsúztassuk. Kérjük a részvétnyilvánítás mellőzését. Drága emléke szívünkben él!
"Küzdelmes volt az út, mely most véget ért, Fáradt tested megpihenni tért. Nyugodj csendesen, legyen békés álmod, találj odafenn örök boldogságot." Szomorú szívvel tudatjuk, hogy VARGA PÁL nyugalmazott vájár 78 éves korában türelemmel viselt, hosszú betegség után csendesen elhunyt. Szeretett halottunk hamvainak végső nyugalomra helyezése 2017. augusztus 1-jén, kedden 15 órakor lesz a bonyhádi katolikus temetőben. Lelki üdvéért gyászmise 2017. július 31-én, hétfőn reggel 7 órakor lesz a bonyhádi Közösségi Házban. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik. Gyászoló szerettei
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy MEGGYESI ISTVÁN szekszárdi lakos volt TOTÉV dolgozó 72 éves korában csendesen elhunyt. Végső nyugalomra helyezése 2017. augusztus 1-jén, kedden 13 órakor lesz a szekszárdi újvárosi temetőben. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik. Gyászoló család
Felújítás / 2 órája
Megtámasztották az egri minaretet
ott vagyunk / 11 órája
Döntőben a férfi pólósok!
vizes vb – úszás / 12 órája
Eredmények a csütörtöki úszóknál
Szerencsejáték / 13 órája
A kaparós sorsjegyek virágzását éljük
Hanol Erzsébet
megvan a második / 13 órája
Hosszú bronzérmet szerzett
pte-kpvk / 14 órája
Kevesebb hallgatót vettek fel idén a szekszárdi karra
Ihárosi Ibolya