A járvány ellenére sikeres esztendőt zártak Madocsán

A veszélyhelyzet minden település életében nyomot hagyott, ennek ellenére eredményes évet tudott zárni 2020-ban Madocsa.

Kalmár Klaudia

– Felelősségteljesen gondolkodtunk, az évünket a spórolás jegyében töltöttük el, nem szerettünk volna önerőből költeni, így kizárólag a pályázatokat fejeztük be – mondta el a PaksFm rádiónak Baksa Ferenc, Madocsa polgármestere. – Jelenleg egy pályázati forrásnak köszönhetően mini bölcsődét alakítunk ki több mint százmillió forint értékben. Az épület szerkezetkész, a külső nyílászárókat beépítették, a gépészeti rendszert elhelyezték, valamint a villamosrendszert is kiépítették már – tette hozzá.

Az intézmény férőhelyeire túljelentkezést tapasztaltak, így már gondolkoznak a bölcsőde bővítésén. Tavaly egy közösségi teret is kialakítottak egy harminckét millió forintos nyertes pályázatnak köszönhetően. A település vezetője hangsúlyozta, hálás a szociális szférában dolgozóknak és a lakosságnak, hogy a járvány sújtotta évben Madocsa összefogott, és mindent megtettek feladataik ellátására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!