Találkozó

2017.08.30. 10:20

A lakók ötlete volt a program

A nyugdíjas dolgozók találkoztak az idősek otthonában.

Hargitai Éva

Forrás: Beküldött kép

Nyugdíjasnapot tartottak nemrég a Bonyhádi Gondozási Központ Idősek Otthonában 15 egykori dolgozó részvételével. A program reggel kezdődött egy „munkaértekezlettel”, amelynek keretében a hamarosan nyugdíjba vonuló Kozma Tiborné gondozónőt köszöntötték, akit több évtizedes munkája elismeréseként egyszeri jutalomban részesített Ritter Adél, az intézmény vezetője.

A délelőtt első felében az egykori dolgozók ismét fehér köpenybe bújtak, és különféle, személyre szabott, múltidéző feladatokat végeztek. A hátuk mögött álló több évtizedes tapasztalat, a sok régi emlék felidézése, illetve az interaktív együttlét jó hangulattal alapozta meg a napot.

– A délelőtt második felében a lakók saját készítésű ajándékokkal kedveskedtek az egykori kollégáknak, majd két vidám bohózatot adtak elő a vendégek részére Zsókné Müller Natália mentálhigiénés munkatárs segítségével. A napot az otthonban élők ötlete nyomán szervezték meg a dolgozók, mégpedig a folytatás reményében – tudatta Kiss-Kelemen Eszter otthonvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!