Bűnügyek

2017.09.18. 11:00

Akkumulátort kerestek a betörők, de elkapták őket a rendőrök

Akkumulátort akart lopni két férfi egy autókereskedésből Szekszárdon, de végül nem vittek el semmit, viszont a rendőrök elfogták őket.

TEOL

Fotó: Illusztráció (Shutterstock)

Egy szekszárdi telephely biztonsági őre tett bejelentést a rendőrségre 2017. szeptember 17-én 20 óra 34 perckor, mivel két személy bement a szomszédos telephely területére, ahol az egyik autó csomagtartóját felnyitották, majd befeszítették a kereskedés ajtaját, és bementek az épületbe.

A rendőrök rögtön a helyszínre érkeztek, ahol a két személy őket észlelve menekülni kezdett – tette közzé a police.hu. Egyiküket, egy 45 éves bátyai férfit még a helyszínen elfogták, társát, egy szintén 45 éves kalocsai férfit pedig néhány órán belül azonosították. A telephelyről a betörőknek végül semmit sem sikerült ellopniuk.

A rendőrök mindkét férfit gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A bűncselekmény elkövetését beismerték, és azzal indokoltak, hogy akkumulátort kerestek az autójukba. Az ügyben a további eljárást – a terheltek szabadlábon hagyása mellett – a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!