Könyvtár

2017.08.07. 19:00

Az augusztus hónap a világon mindenütt a könyvtáré

A médiatár augusztus 7-e és 20-a között az olvasók rendelkezésére áll, itt át lehet tekinteni a napi sajtót, amellett, hogy a médiatár dokumentumai kölcsönözhetőek. Sőt, halaszthatatlan esetben a fénymásolás, nyomtatás is megoldható.

Szeri Árpád

LIebhauser János bízik a pályázat sikerében

Forrás: TN

A minőségirányítás jegyében zajlott az Illyés Gyula Megyei Könyvtárban az a három napos csapatépítő tréning, melynek idején az intézmény zárva tartott. Ezt követően a könyvtár részleges zárva tartással működik.

– Ez azt jelenti, hogy a médiatár nyitva lesz augusztus 7-e és 20-a között – adott tájékoztatást Liebhauser János igazgató. – Tehát ez a helyiség az olvasók rendelkezésére áll, itt át lehet tekinteni a napi sajtót, amellett, hogy a médiatár dokumentumai kölcsönözhetőek. Sőt, halaszthatatlan esetben a fénymásolás, nyomtatás is megoldható. Egyvalamit nem tudunk megtenni: azt, hogy a könyvtár időszakos zárvatartás nélkül működjön egész évben. Egyrészt alapvetően ilyenkor tudjuk kiadni a szabadságokat, másrészt pedig lehetőségünk nyílik a nyugalmas raktár- és állományrendezésre, a revíziós munkákra. Az igazgató a fentiekhez hozzátette: mintegy hatvanmilliós pályázatot adtak be informatikai fejlesztésre. Kedvező döntés esetén, remélhetőleg már jövőre, komoly átrendezésre lesz szükség a jövendő átalakítás és bővítés miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!