Rock fesztivál

2017.08.16. 10:00

Ismét dübörgött a rock Pálfán, a Sió partján

Ismét dübörgött a rock Pálfán, a Sió partján, ötödízben rendezték meg ugyanis a Sió-Rock Fesztivált az elmúlt szombaton.

Vida Tünde

A The Subrune a Sió-Rock fesztivál színpadán

Forrás: Szerző felvétele

Az önkormányzat a Jövőnk Energiája Térségfejlesztési Alapítványtól elnyert forrásból támogatta a Pálfai Teleház Egyesület égisze alatt szervezett programot.

Helyi tehetség, Tóth Bettina nyitotta a sort, a paksi Vak Bottyán Gimnázium idén végzett diákja sokkal inkább a musical műfajához vonzódik, de – mint bizonyította – a rock világában is lehetne keresnivalója. Megidézte mások mellett az Eddát, Koncz Zsuzsát és az Ismerős Arcokat is.

Egy helyi tehetség: Tóth Bettina is megmutatta a hangját
Forrás: Szerző felvétele

A fiatal vonalat képviselte a bölcskei The Subrune is, amely – élén Berek Misivel – kiváló koncertet adott. A fiatalok nemcsak jól zenéltek, hanem profik és nagyon szimpatikusak is voltak. A stafétát tőlük a Sió-Rockról nem nélkülözhető komlói hardrock banda, a Cs.Í.T vette át, majd a sort a Balance együttes zárta.

A kiváló zenéhez pazar természeti képek társultak: a színpad mögött teljes szivárvány rajzolódott az égre, szemközt a lemenő nap festette meg az eget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!