eltűnt ember

2017.10.14. 18:15

Jelentkezzenek, akik tudnak róla

Eltűnt a 25 éves bátaszéki Molnár Imre, akit emiatt köröz a Szekszárdi Rendőrkapitányság.

Ihárosi Ibolya

Az eltűnés ideje október hetedike. Utolsó ismert tartózkodási helye Nijmegen, Hollandia. A férfi 175-180 cm magas, vékony, szikár testalkatú, súlya 60 kilogramm lehet. Haja sötétbarna, sűrű, rövid, szeme kék, jellemzően borostás az arca. Különös ismertetőjele, hogy a halántékánál egy korábbi sérülése miatt heges a bőre, és ott nem nőtt haj. A férfi október 7-re tervezte a hazautazást. Az autóbusz Nijmegenből indult este 22 óra 50 perckor. Münchenben kellett volna átszállnia a budapesti járatra. A busz indulása előtt tudtak vele beszélni utoljára, azóta nem vette fel a telefonját, életjelet nem ad magáról, tartózkodási helye ismeretlen. Hollandia és Magyarország között bárhol lehet.

Eltűnését a rendőrségen bejelentették, a család több internetes portálon is keresi a férfit, segítséget kérve. Aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok egyikén. Ezen számokon a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Ingyenesen hívható a „Telefontanú” 06-80/555-111 zöld száma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!