képviselő-testület

2019.02.05. 15:30

Kaszinókert lesz a neve a központi területnek

Szeri Árpád

Fotó: Makovics Kornél

Közmeghallgatással kezdődött Filóné Ferencz Ibolya polgármester vezette, nemrég lezajlott bonyhádi képviselő-testületi ülés. A szót kérő személyek a Budai utcában tapasztalható gyorshajtást és a megnövekedett teherforgalmat, illetve a Rákóczi utca 93. számú ingatlannál a járdafelújítás szükségességét jelezték. A feltett kérdésekre Filóné Ferencz Ibolya és dr. Marcsek Sándor rendőrkapitány adott választ.

Valamennyi előterjesztés zöld utat kapott, a képviselők megszavazták a város 2019-es rendezvénytervét és a Völgységi Önkormányzatok Társulásának idei költségvetését. Arról is döntöttek, hogy Bonyhád pályázatot nyújt be a Testvérvárosi találkozók (EACEA 2019) megvalósítására. A nemrég átadott rendezvénytér révén egy közterület elnevezéséről is döntés született. A testület a korábbi internetes szavazáson legtöbb voksot kapott Kaszinókert nevet adta a Vörösmarty Mihály Művelődési Központ mögött található területnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!