Labdarúgó NB III

2017.08.28. 16:33

Pont nélkül zárta a hétvégét az UFC és a PFC

Balázs László

NB III., Közép csoport, a 3. forduló

Dunaújváros PASE–Szekszárdi UFC 2-0 (1-0). Dunaújváros. V.: Szalai (Aradi, Keszthelyi).

Dunaújváros: Vaszócsik – Zvara, Csendes, Farkas V., Karacs, Dorogi (Horváth K., 92.), Tóth T. (Jerzsabek, 84.), Szepessy, Király, Sándor T. (Ferencz, a szünetben), Barna Zs. Vezetőedző: Dobos Barna.

Szekszárdi UFC: Filipánics – Márton E. (Rácz F., 75.), Károly V., Arena Á., Dallos – Kozics (Hegedűs M., 71.) Lékó, Turi T. (Nagyváradi, 62.), Budai – Bata Cs., Fejes. Vezetőedző: Kvanduk János.

A hazai csapat minden tekintetben jól vezette fel a mérkőzést. Mint ismert, a Fejér megyei gárda hagyományos, összecsapás előtti sajtótájékoztatóján Dobos Barna azt nyilatkozta: „a tavalyi idényzáró mérkőzés negatív volt ellenük, hiszen egy tét nélküli mérkőzésen agyonrugdaltak minket, amit a játékvezető tolerált.” A villanyfénynél rendezett bajnokin nem játszott fölényben a Dunaújváros. Egy összecsapást azonban nem az dönt el, hogy mi zajlik a két tizenhatos között, hanem hogy mi történik a büntetőterületen belül. A kevés szituációból – amikor a két csapat bejutott a büntetőzónába – a vendéglátó jobban használta ki a lehetőségeit.

Gól: Tóth T. (17.), Csendes (71.).

Kvanduk János: – Gratulálunk a győztesnek. Dolgozunk tovább azért, hogy eredményesek legyünk a végjátékban. 

SZEOL SC–Paksi FC II. 1-0 (0-0). Szeged. V: Antal (Sebestyén L., Molnár A.).

SZEOL: Prokop – Rácz L., Grünwald, Gajág, Lévai, Mihály (Rabatin, 90.), Beretka (Szabó A., 87.), Ondrejó, Forró, Kéri, Makszimovics (Papp Á., 89.). Vezetőedző: Siha Zsolt.

Paks: Rácz G. – Vlasics, Zachán, Nagy Á., Hanol (Kovács E., 87.) – Nagy R., Fejős, Rácz Zs. (Berdó M., 60.) – Simon M., Daru (Györgye, 65.), Adamcsek. Vezetőedző: Osztermájer Gábor.

Gól: N. Makszimovics (55).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!