18°
19°
10°

Köszöntő

Elképesztő, milyen gyorsan forog az idő kereke! Mozgalmas évet tudhatunk magunk mögött, amely jelentős változásokat hozott a Tolnai Népújság és a TEOL életében is. Ígéretünkhöz híven még több oldalon, még színesebb megyei tartalommal, naponta megjelenő, új, ingyenes mellékletekkel sikerült kiszolgálni lapunk olvasóit. Szintén tartalmi bővülésen átesett hírportálunk modern, átlátható dizájnt is kapott, ezzel együtt csapatunk szorgalmas munkájának eredményeként a korábbi évhez képest közel negyven százalékkal növekedett a naponta ránk klikkelők száma. Kollégáink ott voltak, beszámoltak minden jelentős megyei eseményről, és – szerencsére – nem volt kevés a dolguk. Beszámolóinkból kiderül, 2017 nemcsak nekünk, hanem szinte minden megyei település számára az előrelépés éve volt: utak, járdák épültek, iskolák, óvodák újultak meg, ipari parkokat, üzemeket, intézményeket fejlesztettek, több, színvonalasabb a kulturált közösségi-, társadalmi- és sportesemények köre, és a már beindult ingatlan beruházások is jelzik, hogy a Tolnában nagyon várt paksi bővítés tényleg itt van a küszöbön. Optimista emberként bízom abban, hogy ez a folyamat nem áll meg, sőt tovább halad előre! Ígérhetem, hogy mindehhez a magunk eszközeivel, a hiteles és sokoldalú tájékoztatással ebben az esztendőben is hozzájárulunk!

/Finta Viktor főszerkesztő, Tolnai Népújság/

Hungária Takarék
A legelső szövetkezeti pénzintézet hazánkban
Tavaly lezajlott a takarékszövetkezeti szektor konszolidációja. A Hungária Takarék szeretné megőrizni a szövetkezeti formából és a helyi viszonyok alapos ismeretéből fakadó piaci előnyét.
Kabelit Kft.
Növekvő árbevétel mellett 80-90 munkavállalót foglalkoztatnak
Sikersztori a bonyhádi Kabelit Kft. története: kis műhelyből váltak milliárdos vállalkozássá.
Hőgyészi Agrokémiai Kft.
„Működésünk egyre fontosabb partnereink, vevőink számára”
A 27 éve sikeresen működő Hőgyészi Agrokémiai Kft. a 2016. évi árbevétele alapján a 433. helyet vívta ki magának a nagyvállalatok országos toplistáján.
Keszthelyi vállalkozás
Még sok potenciált látnak Szekszárdon
Idén lesz 25 éve, hogy a Keszthelyi család elindította vállalkozását Szekszárdon. Saját erőből jelentős fejlesztéseket hajtottak végre, mára a megyeszékhely vendéglátásának egyik legmeghatározóbb szereplőivé váltak.