Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntője. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, a szeptember 21-i koronázáson derült ki. A zsűri döntése nyomán Tótpeti Lili, a 2020-as Tündérszépek győztese adta át a királynői koronát a győztes Szabó Orsolyának, Hajdú-Bihar megyéből. Két udvarhölgye a Somogy megyei Bíró Boglárka, valamint a Pest megyei Koncz Patrícia lett. A közönségdíjas a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Magyar Vivien lett.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Nagy Nesika
21, Budapest

A nevem Nagy Nesika, amiből a Nesika egy héber szó, és azt jelenti hogy “puszi, csók”. Tánctanárként dolgozom, és imádom a munkám. Nagyon szeretem a vidámságot, én magam is egy életvidám és mosolygós csajszi vagyok. Ezek mellett van egy igazán ambiciózus, harcias, csajos oldalam is, amit a kedvenc dalom is jól tükröz, és ha valamit kitalálok, azt általában addig üldözöm, amíg meg nem szerzem. A családom és a szerelmem a legfontosabbak nekem. Mindenben támogatjuk egymást és kiállunk egymásért. Szeretek főzni, filmet nézni, festeni a szabadidőmben. Célom az életben, hogy a munkámon keresztül jó kedvet vigyek az emberek életébe.  

Magasság: 162cm

Csillagjegy: Skorpió

Kedvenc étel: Rántott hús krumplipürével

Kedvenc ital: Almalé

Kedvenc zene: Sean Paul – Get Busy

Kedvenc parfüm: Carolina Herrera – Good Girl