Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Horváth Ágnes
18, Tamási

A Csapó Dániel középiskola rendészeti szakán tanulok. Kiskoromban mindig is színész vagy modell szerettem volna lenni. Rajongok a sportért, többféle mozgásformát is űzök: szívesen kézilabdázom, és nagyon szeretek focizni, talán ezt a legjobban a sportágak közül. A jelentkezés erre a versenyre a saját ötletem volt. Leginkább a kíváncsiság hajt, hogy mit tudok magamból kihozni, és persze az sem egy utolsó szempont, hogy talán egy gyermekkori álmomat is valóra tudom váltani ezzel a megmérettetéssel.

Ágnes 163 centiméter magas, csillagjegye Bak. Kedvenc étele a milánói spagetti, itala a Capy. Szívesen hallgatja a G.w.M. zenéjét, és a parfümök közül a fehér Police-t használja a legszívesebben.

 

 

 

 

 

6.31pont

További résztvevők