Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Tündérszépek országos szépségversenyünk első, megyei fordulójában február 15-től kezdődően 30 napon át minden nap új hölgyet mutatunk be. Közülük hárman a szakmai zsűri döntése alapján léphetnek tovább a regionális fordulóba. A közönség értékelései alapján a legmagasabb értékelést kapott – de a szakmai zsűri által nem kiválasztott – egy hölgy továbbjut a Központi közönségszavazásra, ahol a pályázó versenybe száll az országos döntőbe jutásért. Értékelést leadni regisztráció és/vagy bejelentkezés után, egy szépségre 24 órán belül egyszer lehet.

 

Az értékelést leadó olvasóink azonban nem csak kedvencüket juttathatják tovább, hanem maguk is nyerhetnek, amennyiben részt kívánnak venni nyereményjátékunkon (melynek részletei itt olvashatók). Az olvasói nyereményjáték a Tündérszépek teljes időtartama alatt folytatódik, az összesen négy sorsoláson hangszórókat, smoothie mixereket, robotporszívót és okostévét nyerhetnek a szerencsések.

 

A Tündérszépek megyei fordulójában március 22-ig lehet értékeléseket leadni, az értékelések leadói közötti első ajándéksorsolás pedig március 23-án lesz.

Nagy Liliána
20, Pécs

Liliána jelenleg a PTE Babits Mihály Gyakorló Gimnáziumába jár Pécsett, ahol idén fog végezni és érettségezni. Az orvosi egyetemre szeretne továbbtanulni. Van egy Rottweiler kutyusa, akivel szeret nagyokat sétálni. Ezen kívül szeret a barátaival is találkozni. A versenyre azért jelentkezett, mert szeretne kipróbálni új dolgokat, és mert szereti a fotózásokat.

Magassága 169 cm, csillagjegye az ikrek. Kedvenc étele a csirkés saláta, itala a Kinley gyömbér. Alan Walker – On My Way a kedvenc dala. Kedvenc parfümje a Miss Dior Eau de Parfum.

Nem vesz részt a fordulóban.

4.18 pont

További résztvevők