Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Osváth Katalin – NINCS KÉP 2
22, Siófok

Katalin jelenleg Siófokon lakik, és ugyan idény jelleggel, de itt is dolgozik egy ajándéküzletben. Esti tagozaton érettségizett, de családi okok miatt az utolsó évet halasztani kellett, így annak befejezése még a célok között szerepel. Ha nem dolgozik, nagyon sok dolgot szeret csinálni: imádja ha fotózzák, de szeret zenét hallgatni, sőt énekelni is! Szívesen öltözködik és sminkel is. A versenyre azért jelentkezett, mert kíváncsi arra, hogy meddig juthat el egy ilyen típusú megmérettetésben.

Katalin Siófokon lakik, 22 éves, 166 cm magas, csillagjegye halak. Kedvenc étele a bolognai spagetti, kedvenc itala a kék apenta relax. A magyar dalokat szereti a legjobban, kedvenc parfümjei pedig az édes illatúak.

További résztvevők