Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Sárközi Melinda
26, Báta/Baja

Bár csecsemő- és gyermekápolói képesítést szereztem 2016-ban, a pályám más irányba terelődött, egy innovációs és képzési irodában dolgozom asszisztensként. Fél éve vágtam bele az önálló életbe, jelenleg Baján élek, de most is sok időt töltök a szüleimnél Bátán. A hobbim a sütés, képes vagyok akár az egész napot a konyhában tölteni. A másik szenvedélyem a sminkelés, az álmom az, hogy profi sminkmester legyek. Szépségversenyen még soha nem vettem részt, azért indultam, hogy kipróbáljam magam, és fejlesszem az önértékelésem.

Melinda 155 centiméter magas, csillagjegye Oroszlán. Kedvenc étele a halászlé, itala a zöld tea. Preferált zenei stílusa a techno, a tech house. A parfümök közül a Paco Rabanne – Olympea a favoritja.

 

6.84pont

További résztvevők