Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Tündérszépek országos szépségversenyünk első, megyei fordulójában február 15-től kezdődően 30 napon át minden nap új hölgyet mutatunk be. Közülük hárman a szakmai zsűri döntése alapján léphetnek tovább a regionális fordulóba. A közönség értékelései alapján a legmagasabb értékelést kapott – de a szakmai zsűri által nem kiválasztott – egy hölgy továbbjut a Központi közönségszavazásra, ahol a pályázó versenybe száll az országos döntőbe jutásért. Értékelést leadni regisztráció és/vagy bejelentkezés után, egy szépségre 24 órán belül egyszer lehet.

 

Az értékelést leadó olvasóink azonban nem csak kedvencüket juttathatják tovább, hanem maguk is nyerhetnek, amennyiben részt kívánnak venni nyereményjátékunkon (melynek részletei itt olvashatók). Az olvasói nyereményjáték a Tündérszépek teljes időtartama alatt folytatódik, az összesen négy sorsoláson hangszórókat, smoothie mixereket, robotporszívót és okostévét nyerhetnek a szerencsések.

 

A Tündérszépek megyei fordulójában március 22-ig lehet értékeléseket leadni, az értékelések leadói közötti első ajándéksorsolás pedig március 23-án lesz.

 

Aki pedig a Tündérszépek láttán maga is kedvet kap a jelentkezéshez – vagy bátorítaná ismerősét -, annak március 7-ig ezen az oldalon továbbra is nyitva áll ez a lehetőség. A versenyzőket tízmillió forintos összdíjazás, egyéves autóhasználat, modellszerződés, felkészítő táborok, televíziós döntő és szépségkirálynői segítség várja.

Somogyvári Karina
25, Sásd

Karina egy négycsillagos szállodában dolgozik Bikalon, értékesítési asszisztensként. Kollégái nagyon szeretik, őt tartják az iroda hangulatfelelősének. Nyitott személyiségnek tartja magát, könnyen megtalálja a közös hangot bárkivel. Gyerekkora óta szereti az állatokat, van egy kuyája, egy macskája és két sünije. Szabadidejében szeret konditerembe járni és a kutyájával nagyokat kirándulni. Régóta érdekli a modellkedés, szívesen járna fotózásokra. Többen biztatták, hogy jelentkezzen a versenyre, kicsit ki szeretett volna lépni a komfortzónájából.

Magassága 171 cm, csillagjegye a rák. Kedvenc étele a rántott csirkemell édesburgonyával, itala a TopJoy mangó. Kedvenc zenéje Tiesto – The Business című dala. Kedvenc parfümje Hugo Boss – Boss The Scent.

Nem vesz részt a fordulóban.

6.4 pont

További résztvevők