Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk második, regionális fordulójának értékelési szakasza. Az országos döntőbe továbbjutó, szakmai zsűri által kiválasztott három hölgy november 12-én kapja meg az alábbi listában az 1-től 3-ig számozott kitűzőt kapnak. A szíves kitűzőt kapó közönségkedvenc a közönségkedvencek országos versenyébe jut, ami november 19-én kezdődik, és amelynek nyertese szintén továbbjut az országos döntőbe.
November 19-től tehát ismét várjuk olvasóink értékeléseit, addig is napról napra új tündérszépeket ismerhetnek meg.
Takács Rita
23, Tolna

A Budapesti Gazdasági Egyetemen tanulok pénzügy és számvitelt, emellett dolgozom rendezvényeken. A hobbim az egészségmegőrzés, az edzés, például az aerobik és a zumba, továbbá az egészséges táplálkozás, életvitel folytatása, folyamatos tanulása. A megmérettetésre azért jelentkeztem, mert a barátaim, rokonaim évek óta biztatnak, hogy próbáljam ki magam egy szépségversenyen. Profi fotózáson most vettem részt először, ami tetszett, és szívesen fotómodellkednék a jövőben is. Szeretek sminkelni és egyszer szeretnék egy sminkes képzést is elvégezni.

Rita 163 centiméter magas, csillagjegye Vízöntő. Kedvenc étele a bolognai spagetti, itala a Zero Fuzetea. Szereti Maluma számait, a parfümök közül pedig Rihanna Nude „white” illatát preferálja.

7.11pont

További résztvevők