Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk második, regionális fordulójának értékelési szakasza. Az országos döntőbe továbbjutó, szakmai zsűri által kiválasztott három hölgy november 12-én kapja meg az alábbi listában az 1-től 3-ig számozott kitűzőt kapnak. A szíves kitűzőt kapó közönségkedvenc a közönségkedvencek országos versenyébe jut, ami november 19-én kezdődik, és amelynek nyertese szintén továbbjut az országos döntőbe.
November 19-től tehát ismét várjuk olvasóink értékeléseit, addig is napról napra új tündérszépeket ismerhetnek meg.
Virágh Brigitta
18, Baranya

Brigi még középiskolába jár, és jelenleg Pécsett él a családjával. A tanulmányait az ANK gimnáziumában folytatja, ahol tizenkettedikes. Szabadidejében leginkább aerobikozik, de fontos leszögezni, hogy ezt versenyszerűen teszi, hetente négyszer. Ezt a sportágat már tizenkét éve űzi. A Tündérszépek nevű szépségversenyünkön azért indult, mert Fábián Evelin győzelme inspirálta. 

A lány magassága 174 cm, csillagjegye a szűz. Kedvenc étele a töltött paprika, és a csirkemellet is kedveli. Kedvenc itala a víz és a 100 százalékos gyümölcslevek garmadája. Kedvenc zenéje a Praying to a Goda Mr. Probztól, kedvenc parfümje a Calvin Klein Euphoria.

6.44pont

További résztvevők