egy korszak vége?

2018.06.28. 16:49

A németek többsége menesztené Löwöt

A németek többsége menesztené Joachim Löw szövetségi kapitányt, miután a válogatott címvédőként már a csoportkör után búcsúzott az oroszországi labdarúgó-világbajnokságtól.

A berlini Civey Intézet reprezentatív felmérése szerint a lakosság 55 százaléka más szakvezetőt kíván látni a nemzeti csapat élén. A válaszadók 33 százaléka szerint az 58 éves edzőnek folytatnia kellene a munkáját, míg 12 százalék nem kívánt állást foglalni az ügyben.

Sajtóinformációk szerint Reinhard Grindel, a Német Labdarúgó Szövetség elnöke a kiesést követően arról állapodott meg a szakemberrel – aki 2006 óta irányítja a csapatot -, hogy néhány nap múlva ülnek le beszélni egymással a folytatásról.

A Nationalelf utolsó csoportmérkőzésén 2-0-ra kikapott a Koreai Köztársaság csapatától, s így története során először már a csoportkör után búcsúzott a vb-n. A kazanyi meccs után Löw nem kívánt nyilatkozni arról, hogy megy vagy marad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!