Köllő Babett

2017.10.22. 20:00

„A luxusfeleség szerepében is remekül érzem magam”

Köllő Babett a negatív kritikákkal nem foglalkozik, inkább azoknak a véleményére ad, akiktől pozitív visszajelzést kapott a Feleségek luxuskivitelben című műsor kapcsán. Most újabb kulisszatitkokról számolt be a színésznő.

Melcher Alexa

Bátran kijelenthetjük, hogy meghódította a televízió képernyőit is Köllő Babett. Egy hónapja számoltunk be arról, hogy a bonyhádi születésű színésznő a Viasat3 újonnan indult reality-ében kapott szerepet. A műsor kapcsán azóta kapott hideget és meleget egyaránt, de a vidéki lányból lett luxusfeleség továbbra is remekül érzi magát ebben a szerepben is.

– Milyen az emberek viselkedése veled szemben a Feleségek luxuskivitelben című sorozat képernyőre kerülése óta? 

– Nagyon kedvesek az emberek – válaszolta Köllő Babett. – Sokkal többen felismernek az utcán mint eddig, jobban megnéznek, többen megszólítanak. Főleg a kiscsajok. Ők odajönnek, beszélgetnek, sőt közös képet is kérnek. Felnőtt nőktől is rengeteg visszajelzést kapok, aminek nagyon örülök. Olyan leveleket küldenek, amiben leírják, hogy mennyiben változtatta meg az életüket a műsor, már oda figyelnek arra, hogyan öltözködnek. Nekik tetszik az a vonal, amit mi képviselünk. Persze tisztában vagyok azzal, hogy írnak negatívat is velem kapcsolatban, de szemtől szembe csak jót mondanak rólam.

– Figyelemmel követed a kommenteket?

– Nem. Csak azokat olvasom el, akik kikérték a véleményemet, hogy írhatnak rólam, és engem kérdeztek meg, mi a helyzet, a többi írással, kommenttel nem foglalkozom. Amiket még megnézek, azok a paródiák, azokon pedig jókat szórakozom.

– Láttam, hogy megnézették veled egy interjú közben a Dancsó Péter paródiát. A videón úgy tűnt, hogy jól fogadtad a szituációt.

– Igen, hatalmas. Azóta is a legnézettebb videó az interneten, én pedig jót nevettem rajta.

– Most már mi is megismerhettük a lányokat. Ki áll hozzád a legközelebb?

– Nagyon jó fejek, szeretem az összes lányt. A legközelebb pedig Vivi és Rita áll hozzám.

– Ritát értem, vele már az elején is jóban voltál, de úgy tűnt, hogy Vivi az ős ellenséged lesz.

– Igen, de az előző részben kibékültünk, azóta pedig vele is nagyon jóban vagyunk. Rendszeresen összejárunk, múlt hétvégén például szülinapi ebéden voltunk együtt. Ritával pedig mindig is egy hullámhosszon voltunk. Őt viszont jobban megviseli ez az egész. Megbeszéltük a lányokkal az elején, hogy nem nézzük a negatív kritikákat, de ő nem tudja megállni, folyamatosan olvas, ami nagyon rosszat tesz az embernek.

– A többi lánnyal mi a helyzet?

– Bogi külföldön van, vele nagyon ritkán találkozunk. Jövő héten jön haza, akkor biztos összehozunk valamit. Réka is reggeltől estig megy és dolgozik. Nem találkozunk napi szinten, de tartjuk a kapcsolatot az összes lánnyal. Van egy whatsapp nevű mobilos csoportos beszélgetésünk, amiben minden nap írunk. Több ezer üzenet érkezik itt egy nap, nem túlzok, tényleg! Ha van egy pörgős órám és ezalatt nem nézek rá, tuti lemaradok legalább nyolcvan infóról.

– A felénél tart a műsor. Mit várhatunk a következő négy résztől? 

– Nem sokat árulhatok el, köt a titoktartás, de annyi elmondok, hogy bőven lesznek még meghökkentő dolgok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!