Így köszöntötték politikusaink az édesanyákat

Vasárnap az édesanyákat ünnepeljük. Rengetegen posztoltak a jeles nap kapcsán a közösség médiában. A sorból természetesen a politikusok sem maradtak ki. Mutatjuk a legtündéribb bejegyzéseket.

Bencze Péter

Filóné Ferencz Ibolya, Bonyhád polgármestere, saját édesanyjával közös képet osztott meg, és azt írta, „Isten éltesse sokáig az édesanyákat!“

Édesanyjával közös képet osztott meg anyák napja alkalmából Filóné Ferencz Ibolya. fotó: Facebook

Potápi Árpád János, nemzetpolitikáért felelős államtitkár, országgyűlési képviselő szintén felköszöntötte az édesanyákat. Ő a bejegyzését virágcsokrokat ábrázoló képpel illusztálta.

Berlinger Attila, a kormánypártok szekszárdi polgármesterjelöltje szintén az édesanyjával közös képpel emlékezett meg az ünnepről. Ő a posztjában úgy fogalmazott: „Anyák napja az év egyik legszebb ünnepe és legyünk boldogok, amíg köszönthetjük édesanyáinkat. Erre és a jó egészségre koccintottunk édesanyámmal, sok-sok éven át legyen ez így mindig.“

Horváth István országgyűlési képviselő pedig egy olyan képen posztolt, amin az édesanyját öleli át, miután virággal lepte őt meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában