Tragédia

2024.05.13. 14:41

Bennégett az autójában a sofőr, miután fának csapódott

Lesodródott az útról, és egy fának csapódott egy autós Bonyhád térségében. A jármű kigyulladt, 30 éves sofőrjét már nem tudták megmenteni.

Révészné Hanol Erzsébet

Illusztráció: Getty Images

Tragikus kimenetelű baleset történt a 6534-es úton Bonyhád térségében vasárnap este. Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy egy autós közlekedett Máza felől a 6-os főút irányába, amikor egy jobbra ívelő kanyarban nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg sebességét. A jármű vezetője elvesztette uralmát a kocsi felet, lesodródott az útról, és egy fának csapódott. Az autó kigyulladt.

A helyszínre riasztott bonyhádi hivatásos és önkéntes tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat. Ezt követően találták meg a jármű összeégett sofőrjét – tette hozzá Köves Péter, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Az áldozatot a rendőrségi helyszínelést követően feszítővágó segítségével szabadították ki a roncsból a tűzoltóegységek. Az esethez riasztott katasztrófavédelmi műveleti szolgálat helyszíni szemlét folytatott le.

Az autót egy 30 éves mázai férfi vezette.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában