Focikupa

2024.05.02. 09:37

Bronzérmesek lettek a tolnai zsaruk

A Belügyminisztérium hősi halottjaira emlékezve szerveztek futballtornát Budapesten 2024. április 30-án. A versenyen 17 csapat mérette meg magát.

Teol.hu

A csapat tagjai: (állnak) csapatvezető Samu Antal, Rikkers Péter,Csontos Mihály, Kadosa Erik, Klézli Balázs, Kecskeméti Denisz (guggolnak) Merkl Máté, Sebestyén Ádám, Pulcz István, Major Péter, Horváth Ervin (Fotó: police.hu)

A rendezvény lehetőséget adott az aktív sporttevékenységre, az egészséges versenyszellem kialakítására, sportkapcsolatok, sportbarátságok kialakítására, a közösségi szellem fejlesztésére is – írja honlapján a rendőrség.

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata előbb a baranyai rendőröket győzte le, majd döntetlent játszott a Vas vármegyei zsarukkal. A csoportkör zárásaként pedig a budapesti rendőrök felett diadalmaskodott. Az egyenes kieséses versenyben a jászi egyenruhásokat győzték le. Az elődöntőben a Fejér vármegyei rendőröktől maradtak alul büntetőpárbajban, így a harmadik helyért játszhattak. A bronzmeccsen 5:2-re győztek a házigazda Készenléti Rendőrség csapata ellen, így a végén felállhattak a dobogó harmadik fokára.

A torna legjobb mezőnyjátékosa elismerő címet Merkl Máté r. főhadnagy érdemelte ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában