Tárgyalás

2024.05.16. 09:15

Eltiltanák a vezetéstől a Bogyiszlón balesetező sofőrt

Árokba csúszott, villanyoszlopnak ütközött egy ittas sofőr Bogyiszlón. Vádat emeltek ellene.

Révészné Hanol Erzsébet

Illusztráció. Fotó: Mártonfai Dénes

Ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt emelt vádat a Szekszárdi Járási Ügyészség egy 75 éves férfi ellen. Dr. Páli Péter József, a Tolna Vármegyei Főügyészség helyettes sajtószóvivő a vádiratot ismertetve elmondta, hogy a vádlott 2024 februárjában, hétköznap a délelőtti órákban az általa vezetett személygépkocsival ittas állapotban Bogyiszló központi részén közlekedett.

A férfi a benzinkútnál lévő balra ívelő útkanyarulatban elveszítette uralmát a gépkocsi felett, emiatt a jármű megpördült a tengelye körül és átsodródott a szemközti forgalmi sávba. A gépkocsi ezután belecsúszott a beton vízelvezető árokba, ahol nekiütközött egy villanyoszlopnak. A baleset során a vádlotton kívül más nem sérült meg.

A járási ügyészség a büntetlen előéletű férfivel szemben pénzbüntetés és közúti járművezetéstől eltiltás kiszabását indítványozza a Szekszárdi Járásbíróságnál.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában